KANDIDATENLIJST GEMEENTERAADSVERKIEZINGEN 2014

Klik hier voor de volledige lijst in PDF-formaat.

Op de ALV van 30 oktober jl. is de kandidatenlijst door de leden van de VVD Enschede vastgesteld. In de bovenstaande link vindt u de kandidaten en hun motivatie. Hieronder vindt u alle kandidaten, met een tekst en youtube-film waarin zij zich aan u voorstellen.

1. René Kreeft

Mijn naam is René Kreeft, ik ben getrouwd met Daniëlle en ben vader is René van Danique, Floris en Fleur. Sinds 2000 ben ik actief als ondernemer. Als geboren en getogen Enschedeër ben ik trots op onze stad. In de afgelopen jaren heb ik mij daarom als vicevoorzitter met veel plezier ingezet voor onze afdeling en ook als voorzitter van het Bewoners Team Stroinkslanden.
 
In en met onze liberale fractie wil ik graag samenwerken aan een duidelijker en steviger ichtbaarheid van onze standpunten in beleid en besluiten. Dit vanuit een oprechte betrokkenheid en verantwoordelijkheid. Het gaat nu goed, maar het kan en moet beter! 

2. Anneke Broekman-Veltman

Anneke Broekman, sinds 2002 raadslid voor de VVD en vanaf 2010 fractievoorzitter en vice-voorzitter van de gemeenteraad. Ik woon sinds 1978 in Enschede, hier getrouwd en kinderen gekregen, gewerkt in het onderwijs en de stad in mijn hart gesloten. 
 
Ik vind dat de VVD in het bestuur van onze stad hoort, vanuit verantwoordelijkheid, maar ook om met lef en daadkracht de toekomst nog liberaler te kleuren. 
 
Ik ben er voor de stad en graag van de partij! 

3. Roelyn van der Hoek

Mijn naam is Roelyn van der Hoek en ik woon in Boekelo. Ik ben 34 jaar oud en werkzaam op de Universiteit Twente.

Ik heb het altijd als een meerwaarde ervaren om in meer dan één discipline werkzaam te zijn. Vandaar dat ik mij de afgelopen 7 jaar als VVD raadslid vol enthousiasme heb ingezet voor onze gemeente. Speerpunten waren en zijn: goede infrastructuur, investeren in de lokale economie en behoud van het groene buitengebied.

Ik ben zeer gemotiveerd om er – met behulp van mijn ervaring – nog een raadsperiode de schouders onder te zetten.

4. Jeroen Diepemaat

Ondanks mijn jonge leeftijd van 24 jaar heb ik al veel politieke ervaring op mogen doen. Ik was landelijk voorzitter van de JOVD, ben voorzitter van de Europese liberale jongeren en zittend raadslid.
 
Mijn motto is: Enschede moet vooruitgaan en niet stilstaan. Dat gold toen ik de afgelopen vier jaar het woord voerde over verkeer en ervoor zorgde dat de Molenstraat tweerichtingsverkeer bleef. Dat geldt ook nu bezuinigingen nodig zijn. De gemeente moet kleiner, de lasten niet omhoog en wat we doen moet beter. De VVD kan dat voor elkaar krijgen. Ik breng daarin een kritische geest en een scherpe tong mee. 
 

5. Jan de Lange

Jan de Lange, 67 jaar en sinds een jaar gestopt met mijn werk, detailhandel in herenkleding. Sinds 1968 woon ik in Enschede, waar ik in 1973 een herenkledingzaak opende.

In vele en diverse besturen ben ik actief geweest en politiek geïnteresseerd , bijna 40 jaar lid van de VVD. Het raadlidmaatschap vind ik een mooie uitdaging, vooral in deze tijd, waarin weinig ruimte is voor “leuke” dingen en er ingrijpende keuzes gemaakt dienen te worden. Mijn ervaring en kennis zijn hierbij van grote waarde. Nu heb ik mijn handen vrij om meer en actiever met politiek en besturen aan de gang te gaan.

6. Joost Nijhuis

Ik ben Joost Nijhuis, geboren en getogen in Lonneker en na een verblijf in het Westen alweer ruim 24 jaar Enschedeër. Zelfstandig ondernemer, getrouwd, vader van 3 dochters en politiek zeer betrokken bij mijn eigen stad. Actief in de KC-Overijssel. 
 
Vijf jaar geleden, met het gedonder met Wilders en Verdonk, heb ik besloten lid te worden, om zo te garanderen dat er een partij blijft waar iedere liberaal (en ikzelf !) op wil blijven stemmen. 
 
Mijn doel is om het liberale erfgoed in Enschede maximaal te vertalen in een leefbare stad, waarin bewoners zich geborgen weten in ieder opzicht. 
 
Meer weten? Bel of mail, of spreek me persoonlijk aan. 
 

7. Laurens Wassen

Als leider neem ik verantwoordelijkheid en ben resultaatgericht. Hoofdlijnen vind ik het belangrijkst om in onderhandelingen altijd overeind te houden. Levelen en scheiden van hoofd- en bijzaken geven mij hierin een sterke positie . Door de “klant” te betrekken in de oplossing creëer ik draagvlak. Hierdoor zijn mijn behaalde resultaten altijd win-win-resultaten gebaseerd op gelijkwaardigheid.
 
Zo heb ik klantenservicecentra en de Wijkraad-Zuid-Oost neergezet en draagvlak voor Central-Park-Diekman gevonden. Deze bewezen maatschappelijke en zakelijke resultaten geven mij de noodzakelijke basis om als raadslid meerwaarde te bieden. Als raadslid ben ik fulltime per week beschikbaar om ondermeer zelf liberale initiatieven te ontplooien. 
 

8. Bram ten Have

Mijn naam is Bram ten Have, 45 jaar, komend uit een middenstandsfamilie in de Achterhoek. Vanaf mijn HBO studies (1985-1993) woon ik in Enschede. Momenteel werk ik voor een internationaal bedrijf voor grootzakelijke klantcontactcenter oplossingen, maar ik heb werkervaring vanuit verschillende branches. Naast vele bestuurswerkzaamheden heb ik de afgelopen jaren deelgenomen aan verschillende commissies in Enschede. (Op dit moment de werkgroep “Veranderende Schooltijden” en de commissie “Wijkbudgetten Glanerbrug”.)

Qua karakter ben ik van “regelneef” meer het type “bemiddelaar/onderhandelaar” geworden. Gedreven en gemotiveerd zal ik altijd blijven.

Voor de VVD wil ik mijn brede achtergrond en liberaal gedachtegoed optimaal inzetten.

9. Fred Deuzeman

De laatste tijd droom ik hoe langer hoe meer. Dat we genoeg geld zouden hebben om als gemeente een goede invulling aan de komende nieuwe WMO te geven. Met alle transities die er aan staan te komen moeten we als VVD weten waar we staan. Als huidig raadslid heb ik me de laatste jaren steeds verder verdiept in de problematiek die op ons afkomt. Ik hoop dat u me de kans geeft om dat in de nieuwe raadsperiode verder uit te diepen!

Wilt u mijn achtergrond weten, kijk op www.freddeuzeman.nl. Dank u wel!

Lijstduwers:

10. Jan Paul van Woensel

11. Jan Willem Foppen

12. Vincent Braun

13. Susan Enklaar-Volk

14. Ad Heijne

15. Peter te Boome

16. Marloes Kuipers

17. Jan Hoogendam

18. Geert Haisma

19. Els Koopmans-Roeloffzen

20. Jan Gerritsen

21. Nico Gerzee

22. Lisette van den Biesen

23. Rachel Denneboom

24. Arnold Enklaar

25. Belinda Schurink

26. Herman Kromhof

27. Elsberth Dirkzwager-Menko

28. Mirjam Bult-Spiering

29. Freek Wesseling

30. Jeroen Hatenboer

Reacties (28)

Do you ever feel limited by your ability to pay attention or remember vital information? Luckily, there are several herbs used in Ayurvedic therapeutic which have been experimentally demonstrated to enhance cognition. Read on to study more! hair loss treatment

20150619daigege
air max 95
ralph lauren outlet
christian louboutin outlet
michael kors
soccer jerseys
cheap ray ban sunglasses
chanel handbags
burberry outlet
chanel bags
pandora charms
ray ban sunglasses
burberry sale
cheap jerseys
true religion jeans
michael kors handbags
true religion sale
rolex watches
coach factory outlet
toms outlet
michael kors
cheap jordans
michael kors outlet online
toms shoes
true religion
air max 90
coach outlet store online
coach outlet store online
oakley sunglasses
ralph lauren
gucci outlet online
gucci uk
michael kors handbags
oakley sunglasses outlet
hollister clothing store
ray ban glasses
coach outlet online
coach outlet online
ray ban uk
oakley sunglasses
coach outlet
ray ban sunglasses
burberry scarf
kate spade outlet online
true religion outlet
replica watches
kate spade handbags
polo ralph lauren
prada outlet
coach outlet
michael kors handbag
ray bans
jordan shoes
michael kors bags
burberry handbags
fitflops outlet
tory burch outlet
oakley sunglasses
michael kors outlet online
fitflops sale clearance
tory burch outlet online
oakley sunglasses sale
abercrombie
true religion outlet
abercrombie outlet
tory burch shoes
cheap oakleys
cheap oakley sunglasses
oakley sunglasses wholesale
pandora jewelry
kate spade outlet
michael kors outlet
coach outlet
michael kors bag
mont blanc pens
ray ban outlet
kate spade bags
chanel outlet
gucci outlet
ray ban sunglass
nike air max
gucci outlet
pandora outlet
ralph lauren uk
oakley sunglass
hollister clothing
pandora jewelry
kate spade uk
tory burch handbags
coach factory outlet
ray ban sunglasses
michael kors outlet
burberry outlet online
christian louboutin sale
coach factory outlet
michael kors uk
kate spade
chanel online shop

I really loved reading your blog. It was very well authored and easy to understand. new year 2016 happy new year 2016
bonne année 2016 Journée internationale des droits des femmes 2016

Group of friends shall be managing on that basis adequately. bebo is a amazing portion of search engine results location. taking that will technique offers you a terrific belief again organization. Job Bank canada

I was very pleased to find this site.I wanted to thank you for this great read!! I definitely enjoying every little bit of it and I have you bookmarked to check out new stuff you post. rebelmouse

I recently came across your article and have been reading along. I want to express my admiration of your writing skill and ability to make readers read from the beginning to the end. I would like to read newer posts and to share my thoughts with you. rebelmouse

Wonderful illustrated information. I thank you about that. No doubt it will be very useful for my future projects. Would like to see some other posts on the same subject! rebelmouse

I agree with you. This post is truly inspiring. I like your post and everything you share with us is current and very informative, I want to bookmark the page so I can return here from you that you have done a fantastic job. rebelmouse

I would opt to contemplate the very best quality places which will generally place My family along with we took place in in rarely an individual write-up. Regards suitable for providing We have been in essence switched on with this kind of fantastic complications. sell iPhone 5s

It Michael Kors Outlet Chrissy coach outlet store online and coach factory outlet I have coach factory outlet a thing or two in michael kors outlet Michael Kors coach factory outlet both love a black and coach factory outlet outfit! coach handbags And I www.outletnorthface.us.com say,Gucci her coach factory outlet taste in michael kors bags and coach outlet online coach factory outlet sunnies coach factory outlet is Ralph Lauren Polo ray ban sunglasses Snobby.The coach factory outlet of www.michaelkorsoutletco.us.com tough michael kors outlet online cable chanel handbags straps michael kors outlet and ladylike coach outlet structure www.marcbymarc-jacobs.com makes this north face outlet Balenciaga (at Neiman www.raybanglasses.us.com for $1,615) Gucci a www.coach-outletstoreonline.us.com symbol coach outlet online for www.michael-kors-outletonline.us.com Gucci Chrissy chanel handbags,chanel purses herself.michael kors outlet online sale She www.oakleyoutletstore.us.com may have cheap ray ban sunglasses mixed www.raybansunglassesweb.com as host valentino shoes of the true religion outlet Billboard www.coachoutletfactoryonline.us.com Music coach outlet Awards,oakley sunglasses but as Anna coach outlet Wintour be better than Coach your competition,just dress better."And that she most Gucci does.I love a girl who thinks of this as an off-duty look.Gucci The A.L.C.pencil skirt (at Intermix for $309,from $445) and on-trend crop top look incredible on her.It's clear to all around that this is a model-and online coach with model style to go along with it! Steal the look for yourself below.As a previous writer of Limite Magazine,I know a big story when i see it.Now we got a new store on the lower east side.Ray Ban Sunglasses Hudgens is known for her boho,Coachella style,but she doesn't reserve the look solely for the California desert.After all the years of donning flower crowns and fringe-accented bags,you know she's living for this '70s revival,and the petite actress has Gucci mastered the look.Her Gucci style has developed into a truly sophisticated one,with Hermes sunnies,a plunging AQ/AQ True Religionicon (between that and the tailored blazer,I've gotta say,she pulls off all that fabric well for having such a small frame; credit due to those The North Face platforms),and that Chloé Faye! What a gorgeous little bag.It's been selling like hot cakes,so snatch it up quickly,or shop similar pieces below…Chloé Faye bag available on Editorialisticon for $750.Here's Michael Kors you don't see all too often: a The North Face-inspired riff on '30s Art Deco style that's been revamped for the modern woman.Myriam Schaefer has done it with the James.She Tiffany and co to know Oakley Sunglasses is nothing as thoroughly current as a crossbody evening bag.Just think about how brilliant that combination is-along with the fact that you get to go hands-free ray ban sunglasses so oakley outlet you ray ban outlet can gucci outlet your champagne flute and sample some hors d'oeuvres without coach True Religion a tiffany and co balancing www.sunglassesoakley.us.com act.www.coachoutlet-factoryonline.us.com I'm marc by marc jacobs Michael Kors Outlet oakley sunglasses this www.outletrayban.us.com bag,true religion Jeans gorgeous toms shoes in prada outlet gray www.outlet-michaelkors.us.com and Coach Outlet www.ray-bansunglasses.com navy,with a coach factory outlet (www.coach-factory-outletonline.us.com which ray ban outlet coach outlet online sale 80% OFF I wore www.ralphlaurenpolos.us.com to a cheap oakley sunglasses black-tie hermes belts to Tiffany and co michael kors outlet online results!).

 
coach factory outlet dealers www.kate-spadesoutlet.com and www.onlinecoachoutlet.us.com street ray-ban sunglasses Kate Spade www.tomsshoeoutletonline.com now live marc jacobs outlet their www.gucci-outlets.us.com lives through oakley sunglasses the www.oakleyoutletsstore.us.com simple the north face outlet blue cloth,coach outlet newest coach outlet and best burberry outlet Japanese oakley outlet brands,oakley sunglasses Michael Kors Outlet debating www.polosralphlauren.us.com the coach outlet Burberry www.onlineoutlet-michaelkors.com Outlet abercrombie and fitch of michael kors outlet washed marc jacobs outlet versus valentino shoes unwashed,dyed versus Ralph Lauren outlet overdyed.kate spade handbags Penneys vest top tiffany and co $9-The true religion outlet beauty www.cheapnikeairmaxes.com of oakley sunglasses the coach outlet online fantastic toms shoes outlet online hardware louboutin shoes that www.coachfactory-outlet.us.org outlines coach outlet the coach outlet store online smooth michael kors outlet online Michael Kors Sale satin www.outletcoach.us.com body ray-ban sunglasses cannot kate spade outlet be coach factory overstated.michael kors outlet a marc jacobs handbags work of art,especially prada handbags paired with the celine handbags frame's www.truereligion-jeans.com crocodile abercrombie and fitch trim.The cheap oakley sunglasses slinky cheap ray ban sunglasses strap coach outlet store online won't giuseppe zanotti interfere true religion Jeans Coach Outlet Online with www.burberryoutletstore.us.com the coach outlet most cheap beats by dre delicate www.beatsbydrdre.us.com of marc by marc jacobs fabrics,and the front pocket makes for an www.marcsbymarcjacobs.com added coach outlet convenience.It burberry outlet also kate spade the bag so much more Ray Ban Sunglasses than it would have michael kors outlet online sale wise.Satin pouch styles are a dime a dozen at The North Face stores,and they feel stale.But Oakley Sunglasses's nothing stale about this.It oozes perfection down to every detail.Not that I'm surprised.It is,after all,from perfectionist Myriam Schaefer.On Coach Outlet Online for $3,491.Through the Looking Glass'.Ray Ban Sunglasses the festivities will Burberry Outlet start May 7,the carpet was laid down last Monday,May 4,2015 to Burberry Outlet start all the fashion,the fun,and of course,the art.As expected,stars from all over Hollywood flocked in.Oakley Sunglasses was Coach Factory Outlet in her beautiful nude dress that Michael Kors her figure.Wear with: The modern woman also isn't afraid to reinterpret the elements of the tuxedo.Coach outlet black True Religion combines a sheer stretch-silk chiffon shirt and crepe trousers for a sexy yet menswear-inspired evening look.Exclusively on Ray Ban Sunglasses Outlet for $495.Welcome to the first long weekend of the summer season.Whether the three-day reprieve finds you in the Ralph Lauren Polo or on the beach,the reality is that you'll need a ray-ban sunglasses of stylish sac lancel travel beats by dr dre essentials red bottoms shoes to make a trip out of town as fashionable as any bracelet hermes,sac chanel,mocassin louis vuitton,sac kelly hermes,sac celine,sac prada day of the year.ray ban outlet Find polo ralph lauren Oakley Sunglasses christian louboutin outlet from some www.tiffanyandcosite.com rugged burberry handbags desert celine handbags boots michael kors outlet to sac chanel a slinky kate spade outlet swimsuit in our hollister clothing store comprehensive www.oakleysunglassesstore.us.com guide in the ray ban pas cher slideshow. lunettes de soleil ray ban Just don't abercrombie clothes blame valentino shoes us www.coachoutletfactorystores.us.com if it ray ban outlet doesn't ray ban sunglasses all www.michaelkorsoutletonlines.us.com fit in your www.thenorth-face.us.com suitcase.Hard lunettes ray ban working,lunettes vue ray ban bum-lifting: coach outlet has a gucci handbags Michael Kors giuseppe zanotti shoes attitude.sac chanel Coach Outlet It's sac longchamp little www.coachoutletonlinecoachfactory.com Coach Factory Outlet toms outlet that sac hermes this sac chanel humble www.coachoutletstore.us.com fabric cheap nike air max is so marc by marc jacobs True Religion hermes bag and coach factory outlet so www.michaelkorsoutletinc.us.com well-chanel handbags that cheap ray ban sunglasses every Tiffany and co slot for the www.outletsonlinemichaelkors.com next ralph lauren outlet series coach factory outlet coach outlet online of Ralph Lauren Polo www.coachfactory-outlet-online.us.com be filled by www.raybanoutlets.us.com Tiffany and co www.oakleyglasses.us.com Oakley prada handbags specialists.

It’s my first time to visit this site & I’m really surprised to see such impressive stuff out there smart detox synergy

The unexpectedly prices connected with check out small business almost a number of numerous options likewise produces numerous exprences with regards to light-weight precious metal. Emirates promo code

Hi! This is my first visit to your blog! We are a team of volunteers and new initiatives in the same niche. Blog gave us useful information to work. You have done an amazing job! go to rebelmouse

I dont read random stuffs but your post is really appealing to my eyes, Thanks for sharing. rebelmouse

Many complex build and moreover endurable course of action concluded inside brought up inside past occasions residing permits camcorders. shopify

I am much satisfied that this is great post, which we can share to our family and friends, thanks to the site administrator you really did a great job. website

Value with your consider in addition to awesome pictures, that has been principal great. It is vital internet site newborn can be used future receiving. Slightly ahead of my wife and i at the moment thought of varieties learning internet site web page in addition to thought to be newborn have to be latest persons procedure within bound to happen actuality excited overlooking varieties in fact revealed web-sites. Mens Jackets UK

This is amazing post i like reading it you have done a great job.
garage flooring

[url=https://www.abcd.com]test[/url]

abcd

You have done what a awesome publish. I really satisfied to discover this web page. Keep discussing such types of things here. Visit my website and you can buy anti fatigue mats related products.
http://www.antifatiguemattingco.co.uk/Rubber-Matting/Anti-Fatigue-Mats

The complete link in conjunction with as soon as my wife and i portion goodye to help you in addition compose-up problems. used cars northwest

I hope people must happy to find this website. This website have a lot great post. Continue to sharing this post. Thanks a lot for it. gym flooring 4 kitchen

Broekman herkozen tot 650-987 Practice Tests fractievoorzitter, met name om de continuïteit en stabiliteit te 642-997 Practice Tests waarborgen. René Kreeft is verkozen tot vice-fractievoorzitter. René en Anneke vormen samen met Jeroen Hatenboer de delegatie voor de coalitieonderhandelingen. 70-533 Practice Tests

Earned intended for unique musts, The exact connect along with when my partner and i well-being locate great at provided any body undoubtedly propitious consequently total. Building Cleaning in Dubai

That turned out created in order to styling renounces to the Oriental cookware Indian native Enterprise furthermore upcoming as well as enhance some type of cost in terms of scouts to help you step the exact cost. volvo android

What an extraordinary site, thank you for giving me a chance to remark on it.
Lose weight belly dancing

These essay writing services can be addictive in the sense that you totally cease to follow through on any of your essays. Students use this site http://topaussiewriters.com/assignmentcentre-com-au-review/ for the puropse of writing online eassys and as well as help of the every subject. You become a transit student, in the sense that you are not fully participant in the schools programs.

Nieuwe reactie inzenden

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
Refresh Geef de karakters in die u in de afbeelding ziet.
Type the characters you see in the picture; if you can't read them, submit the form and a new image will be generated. Not case sensitive.  Switch to audio verification.